Nakon prepiske, prijetnji i prepucavanja, Beljak dobio odgovor spremnog za dvoboj iz redova HDZ-a: Izaberite vrijeme i mjesto

Šef HSS-a Krešo Beljak u saboru je u utorak umalo izazvao fizički obračun prepirući se s predsjedavajućim Gordanom Jandrokovićem i HDZ-ovim zastupnicima

Beljak je tako HDZ-ovce nazvao “kukavicama”, a nakon Sabora prepucavanje se preselilo na društvene mreže. HDZ je tako na Twitteru objavio anketu u kojem korisnike poziva da odgovore na pitanje tko je veći agresivac – Beljak ili Grmoja.

Tviteraši su jedva dočekali pa su kao treću opciju ponudili HDZ-ovog župana Alojza Tomaševića, kojeg je supruga optužila za nasilje.

U raspravu se uključila i voditeljica službe za odnose s javnošću i medijima HSS-a Ivana Tomić.

Ona je, uz Tomaševića, ponudila i člana HDZ-a Zlatka Jurišića te citirala njegov mail u kojem Beljaka poziva na fizički obračun.

Sadržaj e-maila prenosimo u izvornom obliku:

“Štovani gosp. Beljak, potaknut vašim pozivom članovima HDZ-a, a koji su po vašem mišljenju kukavice, šaljem vam sljedeći prijedlog: zovem se Zlatko Jurišić, prebivam u Vinkovcima, star sam 53 godine, visok 178 centimetara, težak 72 kg, član sam HDZ-a i ne smatram se kukavicom. Prijedlog je sljedeći: izaberite mjesto i vrijeme i doči ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno. Lijep pozdrav iz Vinkovaca”.

Facebook Komentari