Vučić izricanje presude Mladiću nije gledao, evo što kaže o ishodu

“Svi smo znali da će to biti ishod, ne postoji nijedan čovjek odavde da to nije znao”, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, komentirajući izrečenu presudu Ratku Mladiću. Dodao je da nije slušao izricanje presude.

Za poštovanje svojih žrtava morat ćemo se sami pobrinuti, rekao je.

“Moj poziv građanima Srbije je da počnemo od danas gledati u budućnost, kako da čuvamo mir i stabilnost u regiji, kako će nam živjeti djeca, kako ćemo otvarati više tvornica… I da se ne gušimo u suzama prošlosti, već da od radničkog znoja, i svake druge vrste znoja stvaramo bolju Srbiju za nas”, rekao je Vučić.

Srbija je poštovala sve žrtve drugih naroda, nisam siguran da je isti pijetet bio i prema srpskim žrtvama, dodao je predsjednik Srbije.

Na pitanje kako to da nitko nije odgovarao za zločine Ramusha Hardinaja, Ante Gotovine i Nasera Orića, rekao je da “naša suza neće naći roditelje u međunarodnoj zajednici”. Na sramotu onima koji su takvu pravdu dijelili, naveo je, dodajući da postoje i živi dokazi za zločine nad Srbima.

“To ne smije umanjiti niti trebamo pravdati zločine koje su počinili neki sa srpskim imenom i prezimenom”, dodao je, prenosi N1.

UŽIVO Doživotna krvniku Mladiću: Genocid u Srebrenici, Markale, Keraterm……Udruženi zločinački poduhvat ali ne genocid nad Hrvatima

Facebook Komentari