Poznati HDZ-ovac Frank Bilaver: Branitelji za Domovinu spremni!

Poznati HDZ-ovac iz dijaspore Frank Bilaver oglasio se na svom fb-u. Objavu prenosimo u cijelosti:

I tako danas kukavice i dezerteri osudjuju branitelje koji su dobri a koji losi.

A svi zajedno su se borili protiv istih zlocinaca za obranu Domovine.

Smjesno i zalosno ali sto je tu je..Sredstvima javne i sustavne promidzbe lako je stvoriti nerealnu sliku cijelog svijeta koja na prvi pogled moze izgledati jako uvjerljivo.

Problem sa sirenjem lazne promidzbe je veliki jer jer kada se prava istina dozna ,lazna propaganda tesko prodire u svijesti ljudi koji svoju Domovinu vole.

Veliki napadi na HOS postaju nesto normalo ,za cudo svi drugi cast izuzetcima sute.Onda imamo trece koji tvrde da nije bilo HOSa ne bi bilo RH.

Grijese i jedni i drugi i treci,ovdje se radi zavadi pa vladaj.

Najprije pojavljivanje Dobroslava Parage i njegove politike 90te znacilo je nesto ne dobronamjenski za Hrvatsku.

Ali vojnici HOSa se nisu bavili politikom nego obranom Domovine i zato im svaka cast i hvala.Nadalje pogresno i planski netko pokusava uzdignuti HOSovce iznad svih drugih postrojbi sto izaziva raskol i svadju medju nasim VITEZOVIMA i to je jako opasno bilo sa desne ili lijeve strane.

U politici se nikada nista nije dogadjalo slucajno pa tako ni danas ni jucer a nece ni sutra.Svi branitelji moraju biti mudri i zabrinuti ,jer ako nam danas uzmu grb bilo koje vojne postrojbe sutra ce nam uzeti nesto jos vise ,sve je ovo proba.

I zato kada kazem SVI ZA JEDNOGA ,JEDAN ZA SVE! Uvjeren sam da je to najjaca pronidzba i snaga razoruzavanja bilo kojeg neprijatelja pred nama.Cast i hvala svim Hrvatskim generalima ,svim braniteljima za mene nema niti postoji jedan hvale vrijedan a drugi manje za mene i za tebe moraju biti svi ISTI samo tako mozemo zajedno u ove izazove.

Braniteljske udruge moraju shvatiti da su medju njima mnogi ubaceni kojima nije u interesu nista Hrvatsko,braniteljske udruge moraju shvatiti da se samo zajedno mogu obraniti kako u ratu tako i u miru.

Zato bila bi mi zelja i bio bi sretan kada bi se sve braniteljske udruge stvorile jednu KOORDINACIJU u kojoj bi svi imali svoje predstavnike i svi zajedno djelovali kao jedno tijelo.

Ako Bog da da dodje do toga ikada ,nikome vise nece pasti na pamet da dira ili oduzima bilo kojem Hrvatskom branitelju njegovu svetinju ,njegovo pravo ,njegov grb ili zastavu.

Da bi se to ostvarilo najprije sami sebi moramo priznati svoje propuste ,prepoznati rusitelje u vlastitim redovima te kreniti prema ujedinjenu svih braniteljskih udruga u jedno tjelo bila to KOORDINACIJA svih udruga ili Branitelji za Domovinu spremni.

Za pocetak neka zajednicki jezik nadje 90% pripadnika koji su nosili ove slavne oznake na svojim odorama gore na slici.

Morao sam ovo napisati mozda nisam u pravu i ne zelim biti u pravu ali zelim zajednistvo pa sto Bog da i sreca junacka.

Facebook Komentari