Vozačica koja je u Samoboru usmrtila dječaka završila u bolnici, njegov otac iz inozemstva krenuo kući

FOTO: Čitatelj dnevnik.hr

Vozačica (73), koja je izazvala tešku prometnu nesreću na pješačkom prijelazu u Samoboru, u kojoj je smrtno stradao dječak (6), a njegov brat (9) je ozlijeđen, u teškom je psihičkom stanju i u nedjelju je završila u bolnici, javlja 24 sata.

”I njezin je život sada uništen. Strašno voli djecu. Često su je znali posjetiti moji unuci i uvijek bi im se veselila. Sin joj je preminuo u skoku padobranom dok je imao 22, 23 godine. Od toga se još nije oporavila, a od ovoga nikad neće”, kaže susjeda 73-godišnje vozačice za 24 sata.

Kobne subote oko 18 sati 73-godišnjakinja je krenula od kuće na misu u Taboru. Policija je zaključila kako je u trenutku nesreće vozila prebrzo čime je izazvala tragičnu nesreću na pješačkom na Trgu kralja Tomislava u samom centru Samobora gdje je naletjela na djecu koja su s majkom (45) prelazila cestu.

Dječak (6) zadobio je teške, po život opasne ozljede, uslijed kojih je oko 19 sati preminuo u Dječjoj bolnici u Zagrebu. Njegov brat (9) u nesreći je lakše ozlijeđen, no bio je pod šokom. Pustili su ga iz bolnice u nedjelju.

Na pješačkom prijelazu na kojemu je dječak stradao i u ponedjeljak su gorjele svijeće, a netko je ostavio i sliku anđela.

Otac dječaka radi u inozemstvu, kući je krenuo nakon što ga je pozvala majka dječaka. Putem je doznao da je za njegovog mlađeg sina prekasno.

Dječakova obitelj se doselila u Samobor iz Slavonskog Broda prije nekoliko godina.

Vozačicu Smarta tužiteljstvo je pustilo da završetak istrage čeka na slobodi. Policija je protiv nje podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a kako doznajemo, nije bila pod utjecajem alkohola.

Nesreću je, kaže susjeda za 24 sata, jako teško podnijela, zbog čega ju je suprug u nedjelju odvezao u bolnicu u Zagreb, gdje su je hospitalizirali.

Podnesena kaznena prijava protiv vozačice koja je usmrtila dijete u Samoboru, izgleda nije ni kočila

Facebook Komentari