Novi šok u Hollywoodu: Sylvester Stallone silovao 16-godišnjakinju

Ad

Šokantno iskustvo 16-godišnjakinje, koja tvrdi da ju je Sylvester Stallone silovao, isplivalo je u javnost nakon 21 godinu.

Optužbe na račun seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu ne jenjavaju. Posljednji u nizu na meti se našao slavni snagator Sylvester Stallone kojeg je optužila 16-godišnja djevojka. Iako se sve odvilo davne 1986. godine kada je Stallone radio na filmu “Over the Top”, Daily Mail tek je sada došao u posjed policijskog izvještaja koji otkriva detalje navodnog zločina.

Tinejdžerica je Stallonea upoznala u jednom hotelu u Las Vegasu u kojem je snimao kadrove filma. Upoznao ih je glumac David Mendenhall, a nakon nekoliko dana djevojka je Stallonea, koji je tada imao 40 godina, zamolila za autogram.

Stallone ju je poljubio u obraz, a ona se već idućeg dana vratila na set po još jedan autogram. Tamo ju je dočekao glumčev tjelohranitelj Michael De Luca koji ju je upitao bi li se protivila da joj se slavni glumac počne upucavati. Odgovorila je da ne bi pa joj je Michael predao ključeve od glumčevog apartmana. Tamo ju je dočekao Stallone koji je inicirao seksualni odnos. “Pitao jesam li se ikad imala odnos s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao De Lucu koji se skrivao u kupaonici da nam se pridruži”, ispričala je djevojka koja je glumcu iskreno priznala koliko ima godina. No, njemu to nije predstavljalo problem.

Stallone ju je navodno natjerao i da oralno zadovolji njegovog tjelohranitelja, a kada je sve bilo gotovo obojica su joj uputili prijetnju. “Rekao mi je da su oboje oženjeni muškarci i da će me, kažem li nekom što se dogodilo, prebiti”, izjavila je djevojka koja je tijekom davanja iskaza cijelo vrijeme jecala, piše Daily Mail. Glumac se o ovim optužbama za sada nije oglasio, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari