Policajac službenim autom ispred bolnice teško ozlijedio pješakinju (91)

Policajac je u ponedjeljak u 10.30 sati krenuo unatrag službenim Ford Focusom ispred zagrebačke bolnice KBC Sestre milosrdnice. Naletio je na pješakinju (91). Žena je teško ozlijeđena.

– Policijski službenik upravljao je službenim osobnim automobilom marke Ford Focus, a krenuo je s mjesta gdje je prethodno bio zaustavljen uz desni rub prilaznog kolnika dvorišnog prostora KBC Sestre milosrdnice, u Vinogradskoj ulici, sa jugozapadne strane objekta Klinike za kirurgiju, vožnjom unatrag u smjeru zapada – objavila je policija.

– Isti je vožnjom unatrag skretao u desno na nogostup uz južni rub kolnika, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te stražnjim desnim dijelom vozila naletio na 91-godišnju pješakinju koja se kretala nogostupom uz južni rub spomenutog prilaznog kolnika u smjeru sjeverozapada, a u trenutku prometne nesreće nalazila se iza osobnog automobila. Teško je ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u KBC Sestre milosrdnice – kažu u policiji, prenose 24sata.

Facebook Komentari