VIDEO Za stare punkere: Psihomodo Pop odsvirao veliki Mišin hit, tražili su da sviraju nešto iznenađujuće

Osim ove obrade, slušatelji Narodnog dobili su još jednu ekskluzivu: dečki će 2. lipnja iduće godine proslaviti 35 godina karijere velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati, piše Jutarnji.

Davor Gobac i ostatak ekipe Psihomodo Popa obradili su legendarnu pjesmu Miše Kovača ‘Proplakat će zora’ za emisiju Narodni Living Room Acoustic i podarili joj neočekivani punkerski štih.

– Meni su rekli da bi bilo dobro da za ovu emisiju odsviramo nešto što nitko ne bi očekivao da bi svirali. I onda smo mi posegnuli za kraljem zabavne glazbe Matom Mišom Kovačem – rekao je Gobac.

No njihova izvedba nije baš oduševila slušatelje Narodnog radija, pa su na Facebooku odlučili izraziti svoje nezadovoljstvo.

– Danas sam čula to na radiju i velim kolegici da je užas napravljeno. Od buke nisam čula tko pjeva – napisala je jedna slušateljica, a druga ne nadovezala: Nisam Mišin fan, al ovo je katastrofa, ne moze se slušat.

– Samo da Mišo ovo ne vidi… Ovo bi ga pokosilo – komentirao je šaljivo još jedan slušatelj.

Ipak, neki su stali u obranu Gopca: – Kad bi pravi Mišo bio ovakav, volila bi ga svim srcem – napisala je jedna djevojka.

Mi bi se pak složili sa zadnjim komentarom. Kako se vama svidjela punk izvedba Mišinog hita?

Facebook Komentari