Kapetan Luka Modrić poslao poruku HNS-u oko Zlatka Dalića

Ad

Hrvatska nogometna reprezentacija u uzvratnom susretu dodatnih kvalifikacija odigrala je 0:0 protiv Grčke, sačuvala prednost iz prvog susreta i plasirala se na SP u Rusiju. Kapetan Luka Modrić bio je presretan nakon utakmice.

– Kvalifikacije su bile teške, ali zasluženo smo tamo gdje nam je mjesto. Nismo možda večeras igrali na nivou na kojem znamo, ali najbitniji je rezultat. Nedostajalo je snage i koncentracije, ali nismo izgubili utakmicu, borili smo se svi kao jedan. Znali smo da će publika biti bučna, da će ih tjerati prema naprijed, ali nismo im dopustili neku ozbiljniju šansu, rekao je Modrić pa dodao:

– Taktički je ovo bila jako dobra utakmica. Emocije se moraju malo slegnuti, ovo su bile teške kvalifikacije. Presretni smo zbog nas, ljudi u Hrvatskoj i svih koji nas podržavaju. Puno ljepše će sada biti igrati za klub kada znaš da na kraju sezone ideš na SP. Treba li Zlatko Dalić ostati izbornik?

– Bilo suludo da se dogodi da Dalić ne bude izbornik, napravio je fenomenalan posao. Zahvalio bi se i izborniku Čačiću, svi smo napravili dobar posao. Hrvatska je iznad svih i najvažnije je da smo na SP-u, javlja Večernji.

Grčka-Hrvatska: Idemo u Rusiju!

Facebook Komentari