VIDEO Svijet se divi virtuozu Luki Modriću koji je briljirao protiv Grčke

Luka Modrić u pobjedi Hrvatske protiv Grčke (4:1) još je jednom potvrdio da je on naš najbolji igrač. Uz dužno poštovanje svim velikim igračima koje imamo u svlačionici, a imamo ih puno, Luka je šećer na kraju, šlag na torti.

U trenutku kad nam je bilo najpotrebnije, naš nogometni virtuoz odigrao je sjajnu partiju i kapetanski nas vodio do pobjede.

Pokušavali su ga Grci zaustaviti na bilo koji način, najčešće grubostima, ali ništa nije pokolebalo Luku koji nas je vodio do velikog slavlja, a video njegovih sjajnih poteza već obilazi svijet.

Veliku ulogu za to ima i izbornik Zlatko Dalić koji je i sam rekao da je Luki dao veliku slobodu i smanjio mu opseg defenzivnih zadaća, što se pokazalo kao dobar recept.

– Odigrali smo vrhunsku utakmicu, od prvog do zadnjeg. Presretni smo zbog rezultata, šteta samo zbog gola koji smo primili. Bilo bi tragedija da ovo propustimo, ne smijemo ovo propustiti. Ne smijemo otići tamo i braniti se – rekao je kapetan Luka Modrić nakon jučerašnje utakmice. Već u nedjelju je uzvrat, a od Modrića očekujemo još jednu ovakvu utakmicu. Kapetane, naklon do poda za sinoćnju prezentaciju na terenu, piše Večernji.

Facebook Komentari