Navijači napali Hajdukova napadača, Kamerunac pozvao policiju

hajduk.hr

Autobus s igračima Hajduka jutros je krenuo prema Tučepima, gdje će bijeli odigrati prijateljski susret povodom 50. rođendana lokalnog četvrtoligaša Jadrana, u pratnji dva policijska vozila i deset pripadnika interventne policije. Policijska pratnja epilog je serije incidenata koji su se dogodili u gradu nakon utakmice Hajduka i Rudeša, a u kojima su maskirani napadači verbalno, ali i fizički napali više igrača Hajduka. Policiji je prijavljen samo jedan incident, piše 24 sata.

– U utorak 7. studenoga oko 21.15 sati ispred ulaznih vrata stana stambene zgrade u Splitu, kojeg koristi 26-godišnji državljanin Kameruna, nekoliko osoba narušavalo je javni red i mir. Nakon toga su na spuštene balkonske roletne istoga stana bacali predmete, uslijed čega nisu nastupila oštećenja. Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj dojavi o događaju izašli na mjesto događaja – stoji u policijskom biltenu.

Policija je jučer privela 23-godišnjaka koga dovodi u vezu sa spomenutim događajem, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je doveden pred Prekršajni sud, no doznajemo kako je odmah pušten da se brani sa slobode.

Cijeli slučaj je policiji, neslužbeno saznajemo, prijavio igrač Hajduka Franck Ohandza, koji koristi stan ispred koga se dogodio incident, i to zbog pokušaja ulaska u stan, vrijeđanja, lupanja po automobilu, vratima i roletnama… Osim Ohandze, verbalne napade i oštećenja vozila doživjelo još nekoliko igrača, no u želji da se situacija što prije smiri, nisu nikome prijavljivali incidente, za koje se u klubu zna. Navodno je riječ o Šehiću, Savvasu, Kožulju…

Facebook Komentari