Predsjednica RH čula da je Todorić u Londonu, N1 ima informaciju da bi se mogao sam predati ovih dana

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je na otvorenju treće poslovne konferencije domovinske i iseljene Hrvatske „MEETING G2.3“. Komentirala je najnovije informacije vezane za Ivicu Todorića, ali i pojasnila svoj odnos s premijerom oko Povjerenstva za Agrokor, prenosi N1.

Upitana zna li gdje se nalazi Ivica Todorić Predsjendica je kazala: “Ne znam njegovu adresu, čula sam da je u Velikoj Britaniji, ali ne znam na kojoj adresi”.

Grabar Kitarović pojasnila je i suprotstavljene stavove u odnosu na premijera Plenkovića oko Istražnog povjerenstva za Agrokor.

“Želim da je sve transparentno, da javnost zna istinu. Svjesna sam da su postojala zakonska ograničenja, ali mislim da je fleksibilnost potrebna i da se zakoni mogu mijenjati kad je interes javnosti velik i da se raščisti situacija tako da svi koji su krivi i koji su doveli do ove situacije s Agrokorom za to i odgovaraju. Ovo je doista najveći skandal i afera koja jako utječe na stabilnost gospodarstva, kreditore i kooperante”, rekla je Grabar Kitarović.

Podsjetimo, kako neslužbeno doznaje N1 televizija Ivica Todorić ovih bi se dana sam mogao predati policiji u Londonu po savjetu svojih odvjetnika.

Share This Article