Panika u zagrebačkoj osnovnoj školi – Muškarac pokušao oteti djevojčicu

Zagrebačkom Osnovnom školom Jordanovac u ponedjeljak je zavladala panika nakon navodnog pokušaja otmice učenice petog razreda. Policijaje potvrdila kako u ovom slučaju nema elemenata kaznenog djela, no kako će više informacija biti poznato u srijedu, piše dnevnik.hr.

Što se točno dogodilo ispred OŠ Jordanovac u ponedjeljak oko 14:15 sati, nije posve jasno. Prema medijskim napisima, nepoznati je muškarac pokušao oteti učenicu petog razreda. Navodno ju je zaustavio na pješačkom prijelazu ispred ulaza u školsko dvorište te primio za ruku no djevojčica se uspjela osloboditi i utrčati u školu, piše Jutarnji list.

Iz policije su nam poručili kako prema podacima kojima raspolažu ovdje nema elemenata kaznenog djela, kako se još uvijek utvrđuju okolnosti događaja te kako raspolažu informacijama o tome tko bi mogla biti osoba koja se dovodi u vezu s događajem.

Ravnatelj OŠ Jordanovac je nakon ovog događaja poslao apel svim roditeljima da porazgovaraju s djecom o njihovom ponašanju u sličnim situacijama. Istaknuo je kako će djelatnici škole pojačano dežurati u školskom dvorištu te kako će zamoliti policiju za pojačane sigurnosne ophodnje oko škole.

Facebook Komentari