Brat muškarca kojeg je pregazio Tony Cetinski ne može na pogreb zbog neimaštine: Tuga, toliko dugo ga nisam vidio…

Obitelj muškarca na kojeg je automobilom naletio pjevač Tony Centinski kaže kako je 62-godišnjak bio prava dobrica, ali i nesretan čovjek. Njegov brat kaže da neće moći doći na sprovod jer ne zna kako.

Teufik Kevljanin (75) od sestre Emire Kulašić koja živi u Zagrebu doznao je da da je njegov brat Ibrahim (62) preminuo nakon što ga je u petak automobilom pregazio pjevač Tony Cetinski.

Teufik živi u Kozarcu kod Prijedora, a s bratom se posljednji put sreo prije tridesetak godina, piše Dnevni Avaz.

“Tuga, toliko dugo ga nisam vidio… Zvao me i moj sin koji živi u Španjolskoj. Kaže da mu nije ni do čega, žao mu Ibrahima. Da je bar ovdje bio, da mu se pomogne, ali…”, priča Teufik koji je već 47 godina vezan za invalidska kolica. Dodaje kako su s bratom u kontaktu više bile dvije sestre koje su se redovito čule i s Ibrahimovom bivšom suprugom u čijem je stanu u Rovinju on živio.

“Ostavila ga je da tu živi i otišla nakon što su se rastali. Plaćala je i račune i preko nje je sve išlo. Ona je rodom iz Bihaća i navraćala je nekoliko puta i kod nas”, ispričala je Teufikova supruga Namka Kevljanin.

Kaže kako je njezin stradali djever živio slabo, koliko zna od socijalne pomoći.

“Pomagala mu je i obitelj… Sakupe nešto novca pa mu pošalju. Bio je sušta dobrota od čovjeka. Nikog nije dirao, jednostavno, živio je neki svoj život. Sve nas je volio i poštovao, ali mu se nije dolazilo ovdje. Tako je odabrao. Sjećam se svog dolaska u Rovinj. Mene i svekrvu, njegovu majku Minu, dočekao je baš kako treba. I ručak nam je pripremio. Bio je prava dobrica, ali i nesretan čovjek, jer je izgubio sina. I ta tragedija se dogodila nepuni mjesec i pol nakon sprovoda majke Mine”, ispričala je Namka.

“Željan sam ga ostao, a ni na sprovod mu neću moći otići, jer ne znam kako”, poručio je Teufik.

Podsjetimo, pjevač Tony Centinski prošli je tjedan automobilom naletio na muškarca koji je smrtno stradao. Nesreća se dogodila u Rovinju, a pjevač je preko svoje odvjetnice poručio da je tužan i shrvan zbog događaja te izrazio sućut obitelji pokojnika, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari