Tragedija u Rovinju: Tony Cetinski Mercedesom pregazio muškarca koji je ležao na tlu

Rovinjska policija zaprimila je dojavu u 14 sati da je vozilo marke Mercedes udarilo u tijelo muškarca koji je ležao na tlu.

Glas Istre doznaje kako je navedenim Mercedesom upravljao Tony Cetinski te da bi se došlo do tijela muškarca u intervenciju pozvani vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se bio zaustavio na tijelu nesretnika.

– Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mjesta preminula. Tijelo je prebačeno na Odjel patologije Pulske bolnice radi obdukcije, a vozilo će biti pohranjeno radi eventualnog vještačenja, izjavio je zamjenik pulskog općinskog državnog odvjetnika Imanuel Basa. Nije potvrdio je li nesretni čovjek stajao ili ležao u trenutku kada se nesreća dogodila.

Prema medijskim navodima pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku kada je Cetinski naišao u svome automobilu.

Sam Tony iznimno je potresen, izjavio je da mu je to najgori dan u životu i da je sudjelovao u nesretnom slučaju za koji nije odgovoran. Siguran je da će to potvrditi i sama policija nakon što se obavi očevid. Inače, Tony je jednom u Rovinju već doživio prometnu nesreću, i to prije 11 godina, kada se na motociklu vozio sa sinom. Tada je na njih naletio automobil.

Share This Article