HNS ove poruke Radimiru Čačiću: Svatko se češe tamo gdje ga svrbi i tko laže, taj i krade

Svatko se češe tamo gdje ga svrbi – Radimir Čačić oduvijek je želio biti premijer, kaže HNS u naslovu svoga današnjega priopćenja.

Učestali napadi predsjednika Narodne stranke – Reformisti Radimira Čačića na račun Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati samo pokazuju da u njegovom slučaju vrijedi stara poslovica „svatko se češe tamo gdje ga svrbi“.

Njegova izjava da se suradnja HDZ-a i HNS-a nikada ne bi dogodila pod njegovim vodstvom još jednom dokazuje svu dozu bahatosti, bezobrazluka, prepotencije i laži, kakva u hrvatskoj politici nije viđena, sve do Radimira Čačića, koji je uvijek želio biti premijer, no nikada mu to nije pošlo za rukom.

Ne znamo je li gospodin Čačić obolio od amnezije ili gluposti, no podsjećamo ga da je njegova stranka, čiji je on predsjednik, u koaliciji s istim tim HDZ-om. A ako odemo još dalje u prošlost, koju gospodin Čačić želi žarko zaboraviti, podsjećamo ga da je upravo on bio taj koji je želio uvesti HNS u Vladu tadašnjeg premijera Ive Sanadera, no stranka mu to tada nije dopustila, a da ne spominjemo njegovo kampiranje ispred vrata bivše premijerke Jadranke Kosor.

Ima još jedna stara poslovica koja priliči gospodinu Čačiću, a koja kaže “tko laže, taj i krade“, što predsjednik Reformista čini ucjenom i političkom korupcijom HNS-ovih vijećnika, a to je ništa drugo nego čisto kokošarenje.

I za kraj, moramo razočarati gospodina Čačića, jer iako on tvrdi suprotno, HNS jest sljedbenik politike utemeljiteljice i doživotne počasne predsjednice HNS-a Savke Dabčević Kučar, od osnutka stranke, pa sve do danas, dakle punih i ponosnih 27 godina.

Uvijek, a posebice u teškim trenucima, vraćamo se na njezine riječi koje su jasno trasirale naš politički put. „Članice i članovi HNS-a ne pitaju što Hrvatska može učiniti za njih, nego što oni mogu učiniti za Hrvatsku, ovdje i sada!“. Zbog toga je HNS i odlučio ući u Vladu s HDZ-om i tako pomoći Hrvatskoj ovdje i sada, kroz reformu obrazovanja i izlaskom iz ideoloških rovova, za razliku od Reformista i njihovog vodstva, koji uvijek i isključivo rade sve samo za pribavljanje svoje osobne koristi.

Maske su pale gospodine Čačiću, ne obmanjujte hrvatsku javnost i primite se posla, kažu u HNS-u.

Facebook Komentari