U prigodi blagdana Svih svetih, najviši državni dužnosnici položili su vijence i zapalili svijeće na zagrebačkom Mirogoju

Ad

U prigodi blagdana Svih svetih, najviši državni dužnosnici, predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Sabora Gordan Jandroković položili su vijence i zapalili svijeće na zagrebačkom Mirogoju.

Položili su vijence kod spomenika Glas hrvatske žrtve – Zid boli.

Zatim će vijence položiti pred središnjim križem u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu dr. Franje Tuđmana, prvog hrvatskog predsjednika, pred Središnjim križem na Mirogoju te na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Uz predsjednika Vlade bila je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i državni tajnik u Ministarstvu obrane Tomislav Ivić, javlja N1.

Facebook Komentari