Aleksić i Smajo o pilotu kanadera za kojim traga MORH: Bio je velik čovjek, samozatajni Franker koji je pronašao letak austrijske centralne banke

Ilustracija

Tužan događaj. Radi se o čovjeku kojeg osobno nisam upoznao, napisao je zastupnik Snage Goran Aleksić nakon vijesti o tome da MORH traga za tijelom pilota kanadera.

Denis-ov kolega inače je bio samozatajni franker. Za sve one koji se sjećaju austrijskog letka koji su austrijske banke na temelju zahtjeva Austrijske narodne banke morale davati klijentima prije ugovaranja CHF kredita – taj pilot pronašao je odnosni letak kojim smo kasnije dokazivali da je ugovaranje CHF bilo nepošteno.

Ne znam kakva je to sila unutar čovjeka koja ga tjera da digne ruku na sebe, nikada nisam imao takvu potrebu niti u primisli, jednostavno ne znam…

Slava mu!, napisao je Aleksić na svom fb-u.

Denis Smajo, istaknuti član Udruge Franak i također pilot kanadera napisao je:

Bio je veliki čovjek. U svom poslu jedan od najboljih. Meni je izuzetno puno pomagao 2015. godine kao samozatajni franker. Ne samo da je našao austrijski letak, već je našao još na desetke dokaza da su nas banke prevarile s namjerom. Hvala prijatelju, bilo te je čast poznavati. Vidimo se jednog dana..

Pilot kanadera skočio ili pao s Masleničkog mosta?

Share This Article