Bernardićev odgovor Plenkoviću: Todorićevo carstvo izraslo je uz pomoć HDZ-a, a sada odabrana ekipa dijeli plijen

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić odgovorio je premijeru Plenkoviću koji je danas kazao kako šef oporbe postaje glasnogovornik Ivice Todorića.

”Todorićevo carstvo izraslo je uz pomoć HDZ-a, a sada odabrana ekipa dijeli plijen! Plenković je nervozan jer ne zna kako da opravda ortačke kombinacije, pa priča besmislice”, objavio je Bernardić na Facebooku oz opasku: “Čiji je glasnogovornik ova Vlada?”.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak će u Hrvatskom saboru imati dovoljan broj ruku istaknuvši kako lider oporbe i predsjednik SDP-a Davor Bernardić postaje neformalni glasnogovornik vlasnika koncerna Agrokor Ivice Todorića.

Istaknuo je i da će oporba nakon saborske rasprave izgubiti i neće postići svoj cilj. No, ako žele u svom doprinosu za stabilnost, konstruktivnost, restrukturiranje i rješavanje problema to činiti na osebujan i teatralan način a neki od njih, “kao npr. lider oporbe (Bernardić) koji neformalno postaje glasnogovornik Todorića, neka izvoli (be my guest)”, rekao je Plenković, odgovarajući na novinarska pitanja na marginama konferencije “Strategija uvođenja eura u Hrvatskoj”.

Pet mjeseci Most i SDP pjevali su da Vlada štiti Todorića, to je bio šlager. Odjednom u rujnu sasvim druga pjesmica

Facebook Komentari