Todorić Plenkoviću: Ugrožavate desetke tisuća radnih mjesta

“Premijer pokušava umanjiti kriminal u Agrokoru”, poručio je Ivica Todorić koji se danas po drugi put oglasio na blogu.

“Premijer Plenković ponovno u najnovijoj izjavi pokušava umanjiti očigledne kriminalne aktivnosti njegovih poslušnika u Agrokoru. Izjavio je da je najvažnije da je vraćeno povjerenje kreditora – onih koji su sudjelovali u roll up-u . Da, zato jer im je po vašem nalogu Ramljak sramotnim roll up-om već pola uloženog vratio, a pritom je počinjeno neviđeno pogodovanje odabranima koji su milijarde iznijeli iz Hrvatske. To je stvarna slika povjerenja o kojem priča premijer.

Zanima me koji bi kreditor, kojeg ste prevarili ovakvim namještenim pljačkaškim uvjetima skrojenima za Knighthead, Madison Pacific, Alix partners i druge sudionike kriminalne organizacije, nakon ovoga bio spreman dati i jedan euro novog kredita.

Vi niste vratili likvidnost, vi sustavno uništavate vrijednosti stvarane kroz desetljeća i ugrožavate desetke tisuća radnih mjesta. Sve što radite i sve što branite u Agrokoru je protuzakonito i duboko neustavno. To su činjenice gospodine Plenkoviću, sve ostalo o čemu govorite je čista demagogija koja nema veze sa stvarnošću”, napisao je Todorić.

U prvom svom današnjem blogu Todorić je napisao da je “Knighthead je kupovao obveznice i poslije 9. travnja.”

Todorić: Potpuno je jasno da je Ante Ramljak trgovao povjerljivim informacijama

Facebook Komentari