VIDEO Dalić o pomoćnicima Srni i Ladiću, Grcima ali i Ancelottiju: Bila bi mi čast da mu budem pomoćnik

‘O svojim pomoćnicima Srni i Ladiću već sam sve rekao. Nije na meni da o tome odlučujem”, rekao je u intervjuu za Media servis uoči dvije kvalifikacijske utakmice protiv Grčke u Zagrebu i Pireju, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Izbornik je još rekao da u obje utakmice moramo biti mirni i koncentrirani.

“Na zadnjoj press konfernciji sam rekao sve što mislim o svojim pomoćnicima i koje su moje želje. Imam svoj stav i neću ga mijenjati, a što će biti vidjeti ćemo”, rekao je Dalić.

Dalić je uoči utakmica dodatanih kvalifikacija s Grčkom poručio da reprezentativcima treba mir te da će psihološka priprema vrlo bitna.

“Moramo biti strpljivi, ne smijemo reagirati na provokacije koji će doći od strane grčke reprerezentacioje i njihovih igrača. Oni na tome sve baziraju, da nas isprovocirao, da nametnu svoj ritam igre i ako bude tako onda mi nemamo velike šanse”, upozorio je izbornik.

“Puno toga dobrog možemo napraviti u Maksimiru jer u Pireju će biti potpuno drugačija priča”, rekao je Dalić.

“Bit će jako teško ako ćemo mi pobjednika rješavati u Grčkoj i pred njihovim navijačaima ali mi smo i Ukrajini pokazali da možemo. bilo je 70 tisuća navijača, atmosfera je bila napaljena, a naši igrači su pokazali da se mogu nositi s takvim pritiskom”, poručio je Dalić.

Hipotetski gledano Dalić bi pristao na to da bude pomoćnik Carlu Ancelottiju.

“To je trener koji je vodio velike svjetske klubove, osvajao je tofeje i bila bi mi čast da mu budem pomoćnik ali nisam siguran jer o tome nisam razmišljao bi li to prihvatio ili ne. Kad bi se radilo o našoj reprezentaciji, možda i bi”, zaključio je Dalić.

Facebook Komentari