U Dubrovniku sin ubio majku i pobjegao, pokraj Zagreba sin ubio oca, ranio šogoricu pa presudio sebi

U obiteljskom stanu na Montovjerni u Dubrovniku pronađeno je tijelo ženske osobe u dobi od 65 godina, javlja Dubrovački dnevnik.

U tijeku je policijski očevid, no sumnja se da je 34-godišnji sin ubio majku, a nakon ubojstva je pobjegao te policija traga za njim.

Neriješeni odnosi unutar obitelji, najvjerojatniji su uzrok tragedije koja se u subotu u 20.20 dogodila u obiteljskoj kući u Kupinečkom Kraljevcu u Lukšićima, piše Večernji list.

Rezime tragične priče su dvije mrtve i jedna ranjena osoba, a sve je počelo svađom između oca i sina, 40-godišnjaka i 64-godišnjaka. U tom trenutku u kući je bila i 30-godišnja žena, snaha starijeg muškarca i šogorica mlađeg. Svađa oca i sina u jednom je trenutku eskalirala, pa je 40-godišnjak iz vatrenog oružja pucao prvo u 30-godišnjakinju koju je teško ozlijedio, a zatim i u 64-godišnjaka kojeg je usmrtio.

Potom je pobjegao iz kuće, sjeo u Passat zagrebačkih oznaka kojim se odvezao do šume u Kupinu na predjelu Mikuševići, gdje se ubio, priopćila je PU zagrebačka.

Ozlijeđena žena prevezena je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Policija je u subotu navečer i tijekom nedjelje obavljala očevid, izuzimajući sve korisne tragove, a tijekom očevida trebalo bi se ustanoviti i je li 40-godišnjak oružje posjedovao ilegalno.

Facebook Komentari