FOTO Kakav preobražaj: Kraljica diska Sandra Perković izgleda sve bolje, evo što se događa

Ad

Kao i svaka žena, naravno da volim čuti i primiti pozitivan komentar, kako o svemu u životu tako i o izgledu – bio je komentar Sandre Perković na pitanje Večernjeg lista što kaže na sve češće tvrdnje kako sada izgleda bolje nego ikada prije.

Kako je postala aktivnija na društvenim mrežama, vidljivija je njezina promjena imidža u kojem sada dominiraju ženstvene odjevne kombinacije i uske kratke haljine, cipele s visokom potpeticom, nova frizura i make-up. Nagađa se da je za ovaj zaokret zaslužna nova ljubav. Vijest da je prekinula vezu s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem je demantirala, no o prirodi svoje veze s rukometašem Jerkom Matulićem nije se izjašnjavala. No priznala je Večernjem da je zaljubljena.

Let’s dance ???? #FridayNight #GirlThing #LeiLouGirls #LetsDance #TrainLikeABeastLookLikeALady

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

– Kod mene se sve događa s razlogom. Ja sam uvijek zaljubljena, zaljubljena u život. Volim se dotjerati, nije bitno je li to sportski teren, modni ili neki drugi. Jednostavno volim pokazati kako se osjećam – zagonetno je odgovorila Sandra. U tome joj je pomogla modna kreatorica Aleksandra Dojčinović.

Look like a lady , train like a beast.. ??? #LeiLouGirls #EvelinTeam #JohnMastersOrganics

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

– U druženju s njom, zavoljela sam modu i modne trendove. Ona je bila moj okidač, probudila je u meni moju skrivenu strast. Ona zna što žena voli i želi te to naglašava u svojim komadima. Jednostavno, ja sam ja u njezinim kreacijama – ističe Sandra koja obožava štiklice te kod kuće ima posebnu prostoriju za njih.

"In order to be irreplaceable one must always be different." Coco Chanel #TeamSP #GirlThing #NinaKarlavarisCampaign #SwimmSuit #CC #CroatiaFullOfLife

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Gubitak kilograma objašnjava “višim ciljevima”, odnosno sportskoj fazi u kojoj se nalazi – kada su natjecanja u pitanju, potrebno je imati veću mišićnu, pa tako i tjelesnu masu, za razliku od “mirnijih” razdoblja kada samo trenira.

– Moj je cilj što više približiti se ili srušiti svjetski rekord, a na tom putu sportaš se odriče mnogih stvari. U svakoj stvari koju radim volim vidjeti užitak, tako i u tome. Žene su kao vino – što starije, to bolje, pa se i ja vodim time – tvrdi Sandra, prenosi Večernji.

Facebook Komentari