Bernardić: Martina Dalić je hodajući sukob interesa, a iza Plenkovićeve nervoze su i prsti u kupusu

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je potvrđivanje Istražnog povjerenstva za Agrokor od strane Sabora.

“Izabrano je Povjerenstvo nakon tri mjeseca agonije, uspjeli smo prisliti HDZ na osnivanje Povjerenstva”, kazao je Bernardić ističući kako to ne smatra pobjedom SDP-a te da Povjerenstvo čeka težak rad.

Mnogo toga oko Agrokora je ostalo nepoznato, a kako je kazao, ” jedine činjenice su da je bilo tajnih sastanaka u Vladi, da je sam Todorić aktivirao lex Agrokor a kojeg je predložio Plenković”, a da su sve ostalo spinovi.

“Tko je lagao Ramljak ili Marić, tko je pisao lex Agrokor i kakva je veza Plenkovića s piscima lex Agrkora”, pita se šef SDP-a.

Premijera Andreja Plenkovića prozvao je da niti na jedno konkretno pitanje nije dao odgovor.

“Jedini njegov odgovor je priča o kupusu, neki će reći da je to smirivanje situacije, ali vrlo je evidentno da se iza toga krije jedna velika nervoza i prsti u kupusu”, kazao je Bernardić.

Pred Povjerenstvom, pobrojao je, trebali bi se naći Todorić, premijer Plenković, Ramljak i Dalić.

“Svima u ovoj zemlji je jasno da je Dalić hodajući sukob interesa, ona će također morati odgovarati pred Povjerenstvom – ali i pred DORH-om, tako da joj ja ne želim otežavati situaciju, njezina nervoza je razumljiva kao i Plenkovićeva”, kazao je Bernardić, prenosi N1.

Facebook Komentari