Evo što potpredsjednik Vlade Štromar kaže na pitanje može li Zdravko Marić ostati ministar

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja, HNS-ov Predrag Štromar za N1 je odgovorio na pitanje što kaže na konsolidirano izvješće o Agrokoru te može li Zdravko Marić ostati ministar financija.

“Meni je potpuno razumljivo da je tema Agrokora preplavila medije zadnjih nekoliko mjeseci, a posebno zadnjih nekoliko dana i izuzetno mi je žao da drugi projekti i programi nemaju više prostora u medijima jer mislim da su i oni isto jako važni. Što se tiče Agrokora mi smo svojim priopćenjima rekli što mislimo o tome, treba pustiti državnim institucijama da odrađuju svoj dio posla. Vidimo da svi rade svoj dio i pustimo ih”, rekao je Štromar kojeg je reporter N1 Hrvoje Krešić ponovno upitao može li Marić ostati ministar.

“Po mišljenju HNS-a danas mislimo da treba ostaviti sve državnim organima, mjerodavnim tijelima da odrade svoj dio posla. Prije smo tako mislili i danas tako mislimo”, rekao je Štromar kojeg je reporter N1 podsjetio da nisu tako mislili i da su tvrdili da Marić mora otići.

“Trebamo slušati one koji rade svoj posao i poslije ćemo vidjeti kakve će biti konsekvence. DORH radi svoj posao, Vlada je osigurala sredstva za njihov rad i neka završe taj posao”, zaključio je Predrag Štromar.

HNS ne zanima individualna odgovornost Plenkovića ili Petrova oko Agrokora, evo što ih zanima

Facebook Komentari