Modrić: Vjerovali smo i prije Finske i prije ove utakmice da ćemo u Rusiju. Navijačima bi poručio da nas podrže, mi ćemo se nastaviti boriti za Hrvatsku

Hrvatska je izborila dodatne kvalifikacije uspjevši u Kijevu pobijediti Ukrajinu s 2:0. Vatreni su pokazali agresivnost i motiviranost kakvu nismo vidjeli u posljednjim utakmicama te su posve zasluženo uzeli važna tri boda.

Pokazali smo karakter, odigrali smo zrelu utakmicu, bez žurbe i paničarenja. U prvom dijelu smo stajali onako kako je trener tražio, a u drugom smo iskoristili svoje prilike. Ukrajina nije stvorila nijednu priliku. No tek smo u doigravanju, nismo još ništa napravili. Ovu utakmicu trebamo spremiti u naše glave i pokušati ovako u drugim utakmicama, jer ovako se igra i bori za Hrvatsku, rekao je Luka Modrić za HRT.

Bilo je biti ili ne biti, znali smo da nam igra samo pobjeda, što je bilo bolje nego da možemo proći s bodom, jer mi smo ekipa koja se ne zna braniti. No tek smo pola posla napravili, idemo u dodatne kvalifikacije, trebali smo to prije riješiti, ali to je nogomet, ne ide uvijek onako kako želiš, dodao je Modrić.

Je li novi izbornik Zlatko Dalić uspio napraviti čudo u samo dva dana?

Ispunili smo sve što se od nas tražilo, dogovorili smo se što raditi i detaljno smo to ispunili na terenu. Ne znam zašto nam se desio onaj pad u zadnjih pola sata protiv Finske, a sad smo protiv Ukrajine pokazali da možemo protiv puno jače ekipe, istaknuo je Modrić pa dodao: Vjerovali smo i prije Finske i prije ove utakmice da ćemo u Rusiju. Navijačima bi poručio da nas podrže, mi ćemo se nastaviti boriti za Hrvatsku.

Dalić nakon pobjede: Došao sam odraditi ovu utakmicu, a poslije….

VIDEO Kijev: Hrvatska je prošla u dodatne kvalifikacije, Kramarić dva gola, 2:0

Facebook Komentari