Dalić nakon pobjede: Došao sam odraditi ovu utakmicu, a poslije….

Igrači su odradili savršenih 90 minuta, sve ono što smo dogovarali i što sam od njih tražio oni su odradili. Teška dva dana, veliki pritisak, ali sreća prati hrabre. Mi sada moramo biti pametni i mirni, ovo je samo mali korak prema Rusiji, rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice protiv Ukrajine kojom je Hrvatska izborila dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Znali smo da je Ukrajina najopasnija na bokovima, pa smo ih pojačali s Vidom i Vrsaljkom, a Luki smo dali slobodu, vratili smo Rakitića na poziciju koju igra u Barceloni. Odradili smo pravi posao, ali ovo je mali korak prema Rusiji.

Andrej Kramarić je imao zadatak pratiti broj četiri, a kasnije smo dogovorili da se zamijeni s Mandžom, on je napravio sve kako smo se dogovorili.

Nakon prvog dijela rezultat je bio 0:0, oba gola Kramarić je zabio u drugom poluvremenu.

Mi smo prvo poluvrijeme bili malo povučeniji jer smo znali da će Ukrajina krenuti agresivno. Zahvalio sam im na ovome što su napravili, rekao sam da ne treba biti izjava i euforije, da budemo džentlmen i sve mirno prihvatimo, nastavio je Dalić.

Na kraju je Dalić otkrio da nije siguran hoće li voditi Vatrene u dodatnim kvalifikacijama.

Idem svojoj obitelji da se odmorim, a što će biti dalje ne znam. Prihvatio sam poziv i došao odraditi utakmicu, nisam pitao ništa što će biti dalje. Nisam opterećen time hoću li voditi Hrvatsku u dodatnim kvalifikacijama, piše HRT.

Facebook Komentari