Dalić najavio prve poteze

Novi izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić po prvi put se obratio javnosti nakon preuzimanja vruće stolice iz koje je smijenjen Ante Čačić nakon jučerašnjeg remija s Finskom.

”Nisam razmišljao dugo. Svjestan sam situacije, ali se ničega ne bojim. Spreman sam na sve. Vjerujem u ove dečke i reprezentaciju da mogu nešto napraviti i mi smo spremni”, kazao je Dalić.

”Razgovarat ću s igračima, vratiti povjerenje. Oni mogu igrati nogomet dobar. Možda malo fali naboja. Znam da nije lako, težak je posao predamnom, ali se ne bojim i nisam ničim opterećm. Neću govoriti o prošlosti, gledam samo Ukrajinu i probat ću napraviti sve što je moguće u ova dva dana. Razgovarat ću s igračima i vidjeti tko je spreman, tko nije spreman”, kazao je.
Dodao je kako mu je ovo najveći posao u dosadašnjoj karijeri.

”Najznačajniji, veliki izazov. Ja sam i prije goovrio da sam spreman, nisam se nametao i svoje sam napravio vani. Ostaje Marijan Mrmić kao trener golmana i ostajem ja sam. Ja sam došao da odradim posao što je moguće bolje, a što će biti kasnije – razgovarat ćemo. Da nisam vjerovao u playoff ne bih tu došao”, rekao je Dalić.

Share This Article