Bernardić: Više ne znaju što reći hrvatskim građanima, potpuno su se izgubili u svojim lažima

Nakon što je odgođeno glasanje u Saboru o ustavnim sucima i povjerenstvu, novonastalu situaciju komentirao je novinarima u Saboru šef SDP-a Davor Bernardić.

Više ne znaju što reći hrvatskim građanima, potpuno su se izgubili u svojim lažima – Plenković mora odgovoriti tko je lagao – Ante Ramljak ili Zdravko Marić i tko je pisao lex Agrokor, poručio je Bernardić

Istaknuo je da hrvatska javnost vidi što se događa i podsjetio da je SDP do sada pristao na sve kompromise. Očekujem da Plenković idući tjedan smjeni nekog da prebace odgovornost, pažnju da bude neki Pedro, strahuje šef SDP-a, koji poručuje: “SDP se ne boji ničega”.

Ako Hrvatska izgubi i jednu lipu, nije to samo razlog da ode Vlada, upozorio je te dodao … Marić, Dalić, Ramljak, oni su se potpuno sapleli u lažima … “Mi smo odgovorni jer želimo da se otkrije istina i da se dug Agrokora ne prelije i na vašu obitelj”, kazao je Bernardić.

Odbacio je mogućnost da su ministri u sukobu interesa što im prigovara HDZ te je kazao da su mnogi ljudi zbog takvog ponašanja i otišli iz Hrvatske. Kazao je da je to spinirianje iz HDZ-a i da ne može nitko njima određivati tko će biti, a tko ne u povjerenstvu dok HDZ ionako bježi od odgovornosti i odgovora na pitanja tko je lagao i pisao zakon.

Ponovio je da SDP HDZ-u ne uvjetuje tko će sjediti u povjerenstvu, a Sberbank – upozoravali smo od početka, ne može država preuzimati grijehe Agrokora, zaključio je Benardić.

Facebook Komentari