Bernardić: Plenkoviću, tko je lagao, Ramljak ili Marić?

‘Ovo je potvrda da istražno povjerenstvo za Agrokor treba početi s radom što prije, ali i još jedan dokaz da je Zdravko Marić odavno trebao prestati obnašati dužnost ministra financija! Srame li se danas svi oni koji su dizali ruku za njegov ostanak i za opstanak ove Vlade?’
Na danas predstavljeno izvješće o polsovanju Agrokorovih kompanija reagirao je šef SDP-a Davor Bernardić.

‘Plenkoviću, tko je lagao? Marić ili Ramljak?
Plenković je umjesto 40 tisuća radnih mjesta u Agrokoru u travnju ove godine spašavao samo jedno radno mjesto – svog ministra financija!

Plenkovićev ministar je 26. siječnja ove godine tvrdio da je s Agrokorom sve u redu, a danas čujemo od Plenkovićevog povjerenika Ramljaka da su Agrokorove kompanije godinama poslovale s gubitkom!
Ovo je potvrda da istražno povjerenstvo za Agrokor treba početi s radom što prije, ali i još jedan dokaz da je Zdravko Marić odavno trebao prestati obnašati dužnost ministra financija! Srame li se danas svi oni koji su dizali ruku za njegov ostanak i za opstanak ove Vlade?
Treba pričekati konsolidirano izvješće o reviziji, kao i izvješče o radu otkada Agrokor vodi Ramljak
.
Jedno je jasno: netko je lagao!’, napisao je Bernardić.

Petrov nakon prvih izvješća iz Agrokora: Sada jasno i da ministar financija Zdravko Marić ne može reći da ništa nije znao

Facebook Komentari