VIDEO Bernardićeva poruka Plenkoviću: Kupus je zdrav, a i liječi anemiju

Nakon što je Davor Bernardić nedavno komentirao da je HDZ godinama “hranio neman zvanu Agrokor”, premijer mu je vrlo jasno rekao da Bernardić “svašta priča” i da mu je cijelu situaciju i prozivke Vlade oko Agrokora smiješno komentirati.

“Smiješno mi je to komentirati jer je pjesmica cijele oporbe zadnjih šest mjeseci bila da spašavamo Todorića, sve radimo za njega, cijeli zakon je za to osmišljen. Sad najednom vidimo kompletan okret za 180 stupnjeva oporbe koja je tada svoj domet na reagiranje na takvu situaciju napravila sa par selfieja u kupusu”, izjavio je tada premijer.

A čini se da se prepucavanje na relaciji Plenković i Bernardić nastavlja. Tako je na Plenkovićevu izjavu da se o Agrokoru dosada brinuo samo slikavajući se s kupusom, Bernardić je poručio – “Kupus je zdrav, a i liječi anemiju”.

Bernardić se osvrnuo i na povjeresntvo poručivši da se ono treba odmah oformiti, da ne ide dobro te da HDZ stalno koči.

“Jeste li spremni promijenit sastav, da ne budu ministri u povjerenstvu? A što je slijedeće? Da ne budu SDP-ovci?? Pa ne mogu oni stalno nešto uvjetovati. Samo ako se nešto skriva to ima smisla. Mogli smo ga oformit još na ljeto”, poručio je Bernardić. Također je rekao da ako se pokaže točno ovo što je Orepić izjavio onda je i u slučaju Saucha sve puno puno jasnije.

“I Orepić treba odgovoriti zašto je dosada šutio!”, poručio je Bernardić.

Facebook Komentari