Armada pozvala na bojkot reprezentacije: Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca….

Ad

Utakmica Hrvatske i Finske prebačena je iz Osijeka u Rijeku zbog kvalitete travnjaka. Iako se na malom Rijekinom stadionu može stvoriti vatrena atmosfera u prvoj od dvije odlučujuće kvalifikacijske utakmice za SP, Armada je najavila da neće navijati u petak.

“Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša. U svijetlu svega iznesenog Armada nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji”, stoji u službenom priopćenju koje je Armada objavila na Facebooku.

Neće biti organizirano navijanje te ovim putem molimo sve da ne nose zastave s obilježima naše skupine. Krepat ma ne molat! Hns mafija!, piše Armada.

Facebook Komentari