VIDEO Martina Tomčić opet ispada crna ovca, na Supertalentu kritizirala Vukovarku koja se bavi twerkanjem

Vukovarka Sarah Seifert (19) nova je natjecateljica Supertalenta Nove TV prema kojoj članica žirija Martina Tomčić nije gajila simpatije. Sarah se bavi twerkanjem, a njen talent bio je zanimljiv preostalim članovima žirija Maji Šuput, Davoru Bilmanu i Janku Popoviću-Volariću.

No, ne i Tomčić koja je kazala kako joj to izgleda kao poziv na parenje. Martina je odmah na početku točke stisnula X, a publika je Sarah nagradila velikim pljeskom.

– Kada bi moje dijete došlo kući s idejom da se time bavi, jednostavno mu ne bih mogla dati podršku – rekla je natjecateljici koju je iz publike podupirao otac.

Sarah se twerkingom bavi tri godine a, kako kaže, nije ju briga što je u njenom gradu kritiziraju jer radi ono što voli.

– Svatko ima svoje mišljenje. O ukusima se ne raspravlja, a njezino mišljenje cijenim. Samo ne smije se zaboraviti da za ovaj ples treba jako mnogo truda, ali i hrabrosti. Ja se nisam uvrijedila – rekla je Sarah za dnevnik.hr. Mlada plesačica dodala je i kako se nakon završetka školovanja namjerava odseliti u Irsku te otvoriti plesnu školu.

Facebook Komentari