VIDEO Armada ide u Milano, Rijeka večeras na teškom ispitu u Europskoj ligi – San Siro

Jutro su obilježile velika gužve na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak, ali ni to nije moglo pokvariti dobro raspoloženje riječkih navijača.

Više od četiri tisuće navijača Rijeke krenulo je u ranim jutarnjim satima prema Milanu.

Rijeka večeras u drugom kolu Europske lige na legendarnom San Siru igra jednu od najvećih gostujućih utakmica u svojoj povijesti.

Kako smo već javljali, jutro su obilježile velika gužve na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak, ali ni to nije moglo pokvariti dobro raspoloženje riječkih navijača.

Neki su, poput ekipe s Viškova, jutro započeli i prigodnom bakljadom.

Okupljanje navijača zakazano je na Piazzi de Duomo između 12 i 13 sati, a onda će se u 17 sati krenuti u korteu prema metro stanici koja vodi na San Siro.

Ponavljamo i dva korisna savjeta iz Armade.

Prvi je da transparenti neće biti pušteni na tribine jer su sukladno talijanskim zakonima svi trebali biti najavljeni (sadržajem i obujmom) do utorka.

– Preporučamo navijačima i da se nigdje po Milanu ne kreću pojedinačno ili u manjim grupama. Dakle, najbolje bi bilo da kada ostave vozilo primjerice kod stadiona sačekaju da se okupi nekoliko desetaka navijača i onda zajedno krenu prema gradu – kazao je Denis Povh, glasnogovornik Armade, prenosi Novi list.

Facebook Komentari