Kakva drama u Milanu, Rijeku dijelile minute od fantastičnog preokreta, ali…

goal.com

Činilo se da je sve gotovo, ali tako nije mislio Cutrone, koji u četvrtoj minuti sudačke nadoknade uspijeva prevariti Slugu i zabiti za 3:2. Kakva infarktna završnica, kakva drama na San Siru.

Samo su dvije minute nedostajale da večerašnji susret na San Siru ostane upisan kao jedan od najvećih preokreta u povijesti riječke momčadi.

Iako se sve do desetak minuta prije kraja činilo da će Milan lako do bodova protiv hrvatskog prvaka, u 84. minuti Maxwell Acosty uspijeva povući kontru i prevariti Donnarummu za 1:2. Samo pet minuta kasnije, Kekovog džokera s klupe Črnica ruše u kaznenom prostoru, a izraelski sudac pokazuje na bijelu točku. Realizator za izjednačenje protiv treće najtrofejnije momčadi na svijetu bio je Josip Elez.

Činilo se da je sve gotovo, ali tako nije mislio Cutrone, koji u četvrtoj minuti sudačke nadoknade uspijeva prevariti Slugu i zabiti za 3:2. Kakva infarktna završnica, kakva drama na San Siru. Šteta.

Analiza poslije utakmice pokazala je da je Milan treći gol postigao iz zaleđa, što je potvrdio i Mateo Beusan.

Matjaž Kek iznenadio je odabirom početne postave – Gavranović je ostao na klupi, a mjesto u prvom sastavu dobili su Puljić i Pavičić. Unatoč ispremiješanom sastavu, Rijeka je hrabro otvorila utakmicu i u prvim minutama bila čak i konkretnija, uz veliku priliku Hebera u 3. minuti. No Milan je brzo pokazao zašto je tako velika momčad – iz prve prave prilike Portugalac Silva zabija za 1:0.

Slično je Rijeka otvorila i drugi dio. Opet je bila hraba i konkretna, ali opet brzo stiže i kazna. U 53. minuti zabio je Musacchi.

Uslijedila je već spomenuta dramatična završnica susreta, u kojoj je malo nedostajalo da “Rijeka” izbori remi protiv velikog protivnika, piše Novi list.

UŽIVO Rijeka se vratila iz ponora, ali Milan u 94′ zabija pobjednički gol na San Siru

Facebook Komentari