Reakcije na Bernardićevu objavu o mračnim pričama

Nakon što mu je Peđa Grbin u srijedu navečer poručio da bi trebao odstupiti s mjesta predsjednika SDP-a, Davor Bernardić oglasio se putem Facebooka.

Neki simpatizeri SDP-a slažu se s objavom šefa stranke, dok drugi baš i nisu zadovoljni.

“Kada se ovoliko bure digne u SDP-u samo zato jer sam inzistirao na povjerenstvu za Agrokor, onda se ponovno moram zapitati što se sve pokušava sakriti i tko sve vuče konce ove mračne priče”, napisao je Bernardić, i nije trebalo dugo da se u raspravu uključe i (ne)simpatizeri stranke.

Izdvojili smo neke od komentara koji se slažu s predsjednikom stranke…
“Ovo istupanje jednih te istih pojedinaca u javnosti protiv legitimno izabranog predsjednika nije ništa drugo nego linč iz egoističnih razloga koji nemaju veze sa socijaldemokracijom. Šteta koju su nanosili PRIJE Davorova izbora za predsjednika, nastavlja se nanositi stranci i sad.Problemi se rješavaju unutar četiri zida, s namjerom da se nađe rješenje za opće dobro, a ne za vlastite pozicije, moć i ego. Istupanje tih pojedinacapred javnošću ne donosi ništa dobroga: potkopava Predsjednika u očima birača, stvara famu i katastrofičnu sliku SDP-a dajući pritom desnici da likuje. Takve osobe ruše rejting stranke i zaslužuju sankcije. Zbog njih nema sloge, ni jedinstva u stranci. Zbog njh jedino možemo izgubiti izbore.”
“Dignu buku oni koji nesto skrivaju. Napad je najbolja obrana. Gdje su oni na terenu i kada je itko o njih nešto napravio za ikoga osim za vlastiti ostanak u fotelji? Sve što sada rade ide u prilog HDZ-u i to je jedini njihov razlog. Prikriti vlastitu umjesanost u afere.”
“Postovani gospodine Davor Bernardic, Blago majci koja Vas je rodila da Vam nema premca, pogotovo blago gradanima kad Vas imaju,a naravno i Drzavi. Vi ste pravi Lider kakvog svi trebaju osim olosa. Zivili postovani gospodine i pozdrav!”
“Davore glavu gore i teraj teraj žestoko ,ne popuštaj ni pred nikim a vi članovi stranke koji pišete protiv vrijednosti svoje stranke niste pravi soçijaldemokrati ,Davor je izabran legitimno i to se mora poštivat i mora se slusat vođa stranke dobro je imat i vise razmisljanja naravno ali ih ne iznosit u javnost vec ih treba objedinit u jedno i onda ici pred novinare sa jakim stavom.”
No ima i onih koji nisu zadovoljni Bernardićevim radom u SDP-u:
“Ne Bero… po običaju nisi slušao kad je Peđa rekao da nije samo radi povjerenstva za Agrokor i ako ne znaš tko vuče konce..ja ću ti reći. Članovi. Oni mali jadni prašinari koji ti stoje po standovima i koji se srame tvojih postupaka i tvog nerada. Članovi Bero…oni koji su te doveli na sve pozicije i koje si prevario. Članovi Bero.”

“Ne, bura se digla zbog tvoje nesposobnosti, glupih izjava, i slanja čestitka ustašama. Nisi ti za politiku, povuci se i bar malo dostojanstva koje ti je ostalo spasi. I nemoj se sad na Agrokor izvlačiti, postaješ očajan”
“Daj ostavku frende. Kako ne vidiš da je Sdp pod tvojim vodstvom na povjesno najnižim granama. U Saboru izgledate kao neka cirkuska družina.”

“Nemam nista osobno protiv tebe ali nadam se da i sam vidis da ovako dalje ne ide i da stranka treba novi pocetak sa novim vodstvom,” piše N1.

Facebook Komentari