Nevjerica u Šibeniku: huligani zračnom puškom pucali po vrtiću u kojem je bilo 70-ak djece

‘Još mi ne ide u glavu. Tu boravi sedamdesetak djece, a ti pucaš zračnom puškom. Ma jesi ti normalan?!’, ogorčeno je prokomentirala ravnateljica vrtića

Huligani sa zračnim puškama pucali su tijekom proteklog vikenda na vrtić Mali Mihovil, ex. Smilje koji se nalazi na Jamnjaku, doznaje Šibenski portal od ravnateljice Dječjeg vrtića Smilje Gorane Ban-Rakić.

Riječ je o nedavno otvorenom vrtiću, a ravnateljica se pita postaje li Jamnjak pojas Gaze jer se puca po objektu koji je namijenjen isključivo djeci.

“Odgojiteljice su došle ujutro u 6.30 sati i zatekle su rupu na vratima. Prvo su mislile da je to netko kamenom razbio vrata. Međutim, rupa je bila mala i zaključili su da je netko zračnom puškom pucao po vratima”, rekla je ravnateljica.

Srećom, bio je vikend pa nije bilo ozlijeđenih, ali ostaje gorak okus u ustima zbog činjenice da je riječ o novom vrtiću koji svi zajedno uljepšavaju i čuvaju.

“Osiguranje će nam pokriti štetu koja, doduše, nije velika. Moram još naglasiti kako se u dvorištu nalazi svega, od droge, šprica, boca… Pokušali smo s policijom dogovoriti da patroliraju pojačano, ali ni od toga nije bilo uspjeha. Još mi ne ide u glavu. Tu boravi sedamdesetak djece, a ti pucaš zračnom puškom. Ma jesi ti normalan?!”, dodaje Ben-Rakić, piše Šibenski portal.

Facebook Komentari