Aleksić o Vladinom odbijanju zakonskih prijedloga i o krunskom svjedočenju u njegovom slučaju CHF

Saborski zastupnik Snage Goran Aleksić sutra će imati konferenciju za novinare oko Vladina odbijanja zakonskih prijedloga, a na svom fb-u izvijestio je i kako ide njegov proces protiv Addiko banke.

PRESICA U PETAK, 13 SATI, SABOR RH
NA ZADNJOJ RASPRAVI PROTIV ADDIKO SLUŽBENICA BANKE JE SAMO POTVRDILA MOJE NAVODE IZ TUŽBE – HVALA OBRANI BANKE NA KVALITETNOM SVJEDOKU!

Sutra u 13 sati bit će presica u Saboru o mišljenju Vlade RH da ne podrži zakone SNAGE. Zbog toga, neću davati izjave povodom mišljenja Vlade RH.

Osim toga, danas sam imao zadnju raspravu povodom moje privatne tužbe za ništetnost ugovora o kreditu s valutnom klauzulom CHF. Financijska savjetnica banke potvrdila je da nije ništa znala o razlici između valutne klauzule CHF i valutne klauzule EURO te stoga nije o tome mogla niti informirati klijente. Smatram to krunskim svjedočenjem, i to u moju korist. Najbolje u svemu jest to da je upravo zastupnik Addiko zahtijevao svjedočenje osobne bankarice, dok sam ja rekao da to nije potrebno. Zahvaljujem od srca zastupniku Addiko banke što mi je omogućio da upravo svjedok obrane svjedoči u moju korist. 🙂
Najbolje u svemu jest to da je i ta osobna bankarica imala CHF kredit, i ona ga je konvertirala na temelju zakona! 🙂

Simpatično!

Presuda će biti donesena 25. listopada 2017.

Proričem da će moj postupak završiti na kraju na Vrhovnome sudu RH, na izvanrednoj reviziji, koju će uložiti bilo jedna, bilo druga strana – u svakome slučaju ona strana koja neće biti zadovoljna pravomoćnom presudom.
Što se tiče zakona, idemo dalje, do zadnje kapi krvi!

Dok sam u Saboru odustati neću.

Ako zakoni budu odbijeni i od strane zastupnika, nakon tri mjeseca imam pravo ponoviti zakonodavni postupak, pa ću ga i ponavljati sve dok budem to mogao činiti.

Nadam se da se zastupnici koji su me podržali neće predomisliti, jer Vlada RH je nemoćna pred zastupničkom većinom. A ja sam svakako spreman na doradu zakona do savršenstva, napisao je Aleksić.

Facebook Komentari