Mlatnuo pijanog muškarca koji mu je uznemiravao psa i malo dijete, pa ga pritvorili i kazneno prijavili

ilustracija

Mlađi muškarac je u Vrpolju kod Knina ispred svoje kuće udario palicom vidno pijanog 53-godišnjaka koji je uznemiravao njegova psa, a tako i njegovo dvomjesečno dijete

Muškarac star 37 godina osumnjičen je za ozljedu iz nehaja budući da je u nedjelju u Vrpolju kod Knina palicom nekoliko puta mlatnuo pijanog 53-godišnjaka koji je nakon nekog vremena pao te je prevezen u kninsku bolnicu, izvijestili su jutros iz Policijske uprave šibensko-kninske, javlja Šibenski portal.

Mlađi muškarac je, dakle, oko podneva ispred svoje kuće udario palicom vidno pijanog 53-godišnjaka koji je uznemiravao njegova psa, a tako i njegovo dvomjesečno dijete.

Nakon toga, pijani muškarac se udaljio, ali je vrlo brzo pao na glavu i zadobio po život opasne ozljede zbog kojih je zadržan u bolnici. Kako doznajemo u policiji, 37-godišnjaka terete za nanošnje ozljede iz nehaja jer mu nije bila namjera njega ozlijediti.

Također, protiv 25-godišnjakinje će biti podnijeta kaznena prijava zbog pomoći osumjičenom pri prikrivanju kaznenog djela. Ona je palicu bacila u metalni kontejner u Kninu i tako pokušala prikriti dokaze.

Mlađi muškarac je, uz kaznenu prijavu, pritvoren, a protiv 25-godišnjakinje će biti podnijeta redovna kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, javlja Šibenski portal.

Share This Article