FOTO Upoznajte jednu od najpoznatijih modnih blogerica iz Osijeka

Piše i snimio: Dražen Komar

U povijesti prva upotreba riječi “web blog” datira još od 1997. (o.a. – tad još nisam bio niti rođen). Blog je forma unutar koje najčešće sadrži dikusivnu ili informativnu srž u obliku “postova”. Imao sam privilegiju upoznati te malo uvidjeti u “postove” mlade gospodične Sabine Santl koje je jedna od najpoznatijih modnih blogerica.

Naime, Sabina je posvećena modi aktivno dvije godine, a unutar svojih modnih “putovanja” već je kroz tek koji mjesec njenog bloganja počela dobivati konkretnije ponude za suradnju u reklamnim oblicima raznovrsnih brendova iz Amerike.

Ponosno nam se pohvalila te istaknula kako je prva firma s kojom je ustupila u kontakt te koja joj je otvorila vrata širem modnom prosperitetu upravo niti više niti manje nego iz Los Angelesa te dan danas uspješno surađuju. “…a onda su se krenuli javljati i svi drugi…” – Kaže Sabina.

U izuzetno brzom te kratkom period je njen hobi te ljubav prema modi te fotografijskom načinu izražavanja se pretvorio u unosan posao od kojeg danas komotno zarađuje. Neke od poznatih firmi s kojima surađuje su Ami Clubwear, Public Desire, Oh Polly, Flat Tummy Tea, Luxury For Princess i Dr.U.

Prateći njene radove, Facebook te Instagram objave djeluje izuzetno ispunjeno te sretno. Kroz naš razgovor prisjećala se kako je njena iskonska ljubav prema modi, naglo zastaje u rečenici ostavljajući dramatičan naglasak, a ponajviše prema cipelama se “rodila” još iz djetinjstva. “Kao mala djevojčica sam znala uživati u tim sitnicama za uljepšavanje kao i dan danas. To je jednostavno dio mene…” – nostalgično ispriča.

Sabina nam je podijelila i njeno aktualno mišljenje o društveno socijalnim mrežama te koliko su nam u današnje vrijeme neophodno potrebne, na neki način bi čak mogli reći kako su postali osnova naše pismenosti – “Za mene je aktivnost na društvenim mrežama značajna, jer sam tamo pristupačna, a odgovaram na poruke koliko stignem, komuniciram s drugim modnim blogericama. Podrška smo jedne drugima što je meni također važno za moj posao kako bi napredovala.”.

Facebook Komentari