Nogometaš ostavio pred vjenčanje lijepu Martu i pobjegao s veznjakom Bayerna

Posljednjih godina sportaši diljem svijeta sve više odlučuju javnosti otkriti svoju seksualnu orijentaciju, a to “izlaženje iz ormara” nije zaobišlo ni nogometaše. Posljednji u nizu afera našao se i bivši nogometaš Barcelone i Villarreala, Jonathan dos Santos koji trenutačno brani boje Los Angeles Galaxyja.

Meksikanac se uskoro trebao oženiti atraktivnom Martom Carriedom, ali je svečana ceremonija naprasno otkazana zbog situacije u kojoj se njezin dragi našao. Kako prenose strani mediji, razlog otkazivanja bila je informacija kako se Jonathan upustio u vezu s nepoznatim muškarcem koju je nekoliko mjeseci krio od svojih najbližih, pišu Sportske novosti.

Ipak, kasnije se doznalo kako je riječ o veznjaku španjolske reprezentacije i Bayerna Münchena Thiagu Alcantari. I ranije su novine u Španjolskoj pisale o Dos Santosovim sklonostima kada se dovodio u vezu s tada suigračem iz Villarreala Mateom Musacchijem, ali dokazi nikada nisu izneseni.

Izgleda da nogometaš više ne želi skrivati svoj homoseksualni život, ali službenog priznanja igrača zasad nema, pišu Sportske novosti.

Facebook Komentari