Mediji prenose izrugivanje političara na društvenim mrežama izgledom Marka Skeje

Nakon skidanja ploče HOS-a u Jasenovcu pripadnici HOS-a su održali konferenciju za novinare nakon koje su društvene mreže preplavile reakcije na izgled Marka Skeje, odnosno na njegove brkove, javlja Slobodna Dalmacija.

‘Plenković se doveo u poziciju da mu lik koji izgledom oponaša Hitlera određuje što on kao PVRH smije, a što ne smije. Ima narod naziv za to’, napisao je na Twitteru SDP-ov Bojan Glavašević.

‘Kad partner g. Skejo drži predavanje o domoljublju novinarima koji su ‘pod ručnom i kuplungom’, sa ZDS koji su mediji izravno prenosili’, napisala je na Twitteru bivša premijerka Jadranka Kosor.

Na izgled Marka Skeje osvrnula se i SDP-ova Sabina Glasovac. ‘Mama me učila da nikada ne donosim sud na temelju izgleda. Ali: ‘Tvoje lice zvuči poznato. I to mi se ni najmanje ne sviđa.” Oprosti, mama!’, napisala je Glasovac na Twitteru.

Na Skeju su se osvrnuli i mnogi drugi građani koji su najčešće uz spomen njegovih osebujnih brkova dijelili fotografije Adolfa Hitlera, piše Slobodna Dalmacija.

Reče on s interesantno i atraktivno fazoniranim brkom…, napisao je bivši predsjednik Ivo Josipović.

HDZ na mala vrata uvodi ustaški pozdrav u javnu upotrebu, a HNS mu asistira u tome tako što glumi da nema pojma o rješenju ministra uprave. Ustaškom pozdravu u Hrvatskoj nema mjesta i svako drugo rješenje je kukavičko i nanosi štetu Republici Hrvatskoj, napisao je SDP-ov Mirando Mrsić i podijelio sliku.

Skejo: Došli smo u poziciju da nam skidaju ploče oni koji su nam pobili hrvatske sinove

Facebook Komentari