Most prema uspjehu: Prijavite se za besplatnu edukaciju, imate priliku i osvojiti financijsku potporu

Udruga O.A.ZA. poziva mlade od 18 do 30 godina da se prijave na besplatnu edukaciju “Most prema uspjehu” kroz koju će imati priliku osvojiti financijsku podršku za svoju poduzetničku ideju te naučiti kako voditi vlastiti biznis. Prijave se zaprimaju do 18.9. putem prijavnog obrasca.

“Primjeri uspješnih hrvatskih priča, poput Ivana Mrvoša iz Solina koji je prošle godine svoje solarne klupe prodao sve do Australije ili Alberta Gajšaka, koji je kao maturant prije koji mjesec prikupio $100,000 za svoj biznis s igraćim konzolama, potvrda su da mladi mogu uspjeti u Hrvatskoj. Sve kojima početak rujna donosi traženje prvog zaposlenja pozivamo da unovče svoje hobije i ideje i osiguraju si budućnost pokretanjem vlastitog biznisa.” objasnio je Filip Brničević, predsjednik udruge O.A.ZA.

Edukacija “Most prema uspjehu” održavat će se od rujna do prosinca na području Zagreba, a namijenjena je mladima od 18 do 30 godina.

Kroz edukaciju mladi će se osposobiti za društveno poduzetništvo, odnosno naučiti kako istovremeno stjecati profit i činiti dobro za društvo i okoliš. Polaznici će imati priliku osvojiti i financijsku podršku za realizaciju svoje ideje te besplatno jednogodišnje korištenje coworking prostora u Tehnološkom parku Zagreb.

Edukaciju provodi udruga O.A.ZA. koja je program edukacije razvila kroz pet godina iskustva u radu s mladim osobama, a svi zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se mogu Prijave se zaprimaju do 18.9. putem prijavnog obrasca.

Facebook Komentari