Vida je donio tri boda protiv Kosova, evo što kaže o Turskoj

Hrvatska je Kosovo svladala u nedjelju poslijepodne, nakon subotnjeg prekida zbog kiše, a trenutak odluke zbio se u 74. minuti. Mrežu gostiju glavom je zatresao Domagoj Vida.

“Nema veze tko je zabio, važno je da je Hrvatska uzela tri boda i da su navijači zadovoljni. Normalno da sam sretan, pogotovo zato što me inače ne idu golovi za reprezentaciju. Čestitke mojim suigračima, teren je bio jako težak – a s obzirom da je jučer bio katastrofalan, hvala i ljudima koji su ga koliko-toliko osposobili za igru. Posebno hvala navijačima koji su se vratili na stadion i opet nas bodrili”, poručio je Vida.

Kako je bilo igrati važan kvalifikacijski dvoboj kroz dva dana?

“Nije to lako, dugo smo iščekivali odluku o nastavku – tek smo ujutro saznali da se danas igra. Na Kosovu je sve išlo glatko, ovoga puta nije, ali zato je nogomet zanimljiv. Ipak, ostali smo na vrhu skupine i sada idemo po tri boda u Tursku kako bismo mirnije krenuli prema Rusiji. Ne treba raditi drame, odmorit ćemo se, bez obzira koliko je to teško gostovanje”, kaže branič Vatrenih.

Turska je nezgodan suparnik, pogotovo u gostima, slaže se Vida:

“Vjerujemo u sebe, a ova tri teško osvojena boda bit će nam dodatni poticaj da napravimo dobar posao u Turskoj. U Ukrajini Turci nisu zasluženo izgubili i sigurno će se htjeti iskupiti pred svojim navijačima. Ne ide im u ovim kvalifikacijama, ali još su uvijek u igri. Bit će neizvjesno, no dojma sam da smo mi ti koji trebaju držati konce”.

Share This Article