Izbacivači iz disca posudili Bentley od nogometaša pa se zabili u Vučićevu kolonu

Kolona vozila u kojoj se nalazio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić “presječena” je u subotu ujutro na kružnom toku Topčiderska zvezda u Beogradu, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsjednika države uhićene su tri osobe, piše “Politika”.

Kako navodi list, osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i oni će uz kaznenu prijavu u ponedjeljak biti saslušani u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu. Prema izvoru ovog lista, na kolonu vozila je u subotu ujutro u 8.20 sati naletio automobil marke Bentley, crne boje, španjolskih registarskih oznaka. U vozilu su bile tri osobe.

Sva trojica osumnjičenih, prema neslužbenim informacijama, već su poznata policiji po izvršenju različitih kaznenih djela. Kako se navodi, vozač je u kružnom toku Topčiderska zvezda “driftao” automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom, tako da su gume počele škripati.

Kolonu u kojoj je bio Vučić činila su tri vozila. On se nalazio u prvom, a Bentley je udario baš u taj auto, rekao je sugovornik lista.

Prema njegovim riječima, usporedo s udarcem u auto u kojem se nalazio Vučić, Bentley je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici osiguranja predsjednika nisu mogli reagirati, navodi “Politika”. Treće vozilo iz pratnje je krenulo za Bentleyjem i sustiglo ga, a pripadnici Vučićeva osiguranja trojicu muškaraca su izvukli iz vozila.

Nisu imali namjeru napasti kolonu predsjednika

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni su nakon privođenja u policiju testirani na narkotike, a u krvi i urinu jednog od njih utvrđeno je prisustvo kokaina. Sva trojica, prema informacijama kojima raspolaže list, rade u osiguranju jedne popularne beogradske diskoteke, a automobil su posudili od jednoga poznatog nogometaša.

Sugovornik lista tvrdi i da uhićeni nisu imali namjeru napasti kolonu vozila u kojoj se nalazio Vučić. Kaznenom prijavom, koja je podnesena protiv njih, osumnjičenima se na teret stavlja najteži oblik kaznenoga djela ugrožavanja sigurnosti, za koje prijeti zatvorska kazna od jedne do osam godina, piše Srna.

Facebook Komentari