VIDEO Reći ćeš mi sutra: Novi singl grupe Heidi šeće psa

Bend neobičnog imena „Heidi šeće psa“ prvi put su se publici uživo predstavili u travnju 2017. Godine u klubu Jiggy-bar, a zatim i u svibnju u rock klubu Hard place kao gosti programa BLUES UTOROCK.

Njihov prvi singl „Još sam tu“ lijepo je prihvaćen od publike i radijskih urednika pa je logičan slijed bio nastavak u tom smjeru. Danas predstavljaju novu pjesmu „Reći ćeš mi sutra“.

Pjesma „Reći ćeš mi sutra“ snimana je u studiju Srđana Sekulovića Skansija koji je ujedno i aranžer i glazbeni producent iste dok glazbu i tekst potpisuje Hrvoje Borošić. Na snimanju pjesme kao gosti su sudjelovali Lovro Ašperger na solo gitari te Saša Špoljar, član orkestra kazališta Komedija, na kontrabasu. U režiji Darija Godiča snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku:

„Prvi singl, pjesma „Još sam tu“ izašao je početkom 2017. godine, a s obzirom na to da smo novi, nepoznati bend, zadovoljni smo time kako je zaživio kod publike, u radijskom eteru i općenito interesom koji smo izazvali. S druge strane, analizirali smo što smo mogli bolje i drugačije i rezultat tih promišljanja je drugi singl, pjesma „Reći ćeš mi sutra“, s kojom smo, prema našem mišljenju, napravili kvalitativni korak naprijed; produkcijski i vizualno. Nadam se da će naše mišljenje dijeliti i naša publika.“ – rekla je Heidi

„S ovim drugim singlom smo se inicijalno namjeravali predstaviti publici prije ljeta. Međutim, snimanje pjesme i spota se malo odužilo, tako da smo odlučili pričekati i izaći s pjesmom krajem ljeta. Vrlo sam zadovoljan time kako pjesma zvuči te pratećim spotom i zaista se nadam da će se svidjeti i publici i glazbenim urednicima. Skansi je napravio odličan aranžman, a naš redatelj Dario Godič ju je vizualno popratio kroz veseo i lepršav video spot.“ – rekao je Hrvoje Borošić.

Pjesmu „ Reći ćeš mi sutra“ slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/46753332

Grupu Heidi šeće psa pratite na njihovom Facebooku https://www.facebook.com/heidisecepsa/

***

„Heidi šeće psa“ je zagrebačka grupa osnovana u svibnju 2016. Okosnicu benda čine Smiljana Štrbac (Heidi), vokal, i Hrvoje Borošić, gitarist i autor pjesama.

Uz Hrvoja i Smiljanu u bendu su iskusni klupski glazbenici i prijatelji, Goran Horvat na bubnjevima te Zvonimir Čaić na bas gitari.

Smiljana Štrbac (Heidi), pjevačica grupe „Heidi šeće psa“ iza sebe ima bogato estradno iskustvo koje je stekla kao dugogodišnja plesačica i plesna pedagoginja u plesnoj grupi Tihane Škrinjarić s kojom je nastupala u, tada, napopularnijim show emisijama hrvatske televizije, na izborima za Miss Hrvatske, Miss Universe i na hrvatskom izboru pjesme za pjesmu Eurovizije Dora. Uz to se okušala i kao prateći vokal u nekoliko bendova.

Share This Article