Kramarić: U Hoffenheimu me dobro krenulo, nadam se da će me i zdravlje poslužiti

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu, a Andrej Kramarić i Borna Barišić prenijeli su razmišljanja Vatrenih uoči ogleda s Kosovom i Turskom.

Izabranici Ante Čačića odmjerit će snage s Kosovom u subotu na Maksimiru, a tri dana poslije gostuju kod Turske u Eskisehiru.

“Stvari su jednostavne, pobjede nas približavaju željenom cilju”, poručio je napadač Andrej Kramarić.

“Nadam se da ćemo susret s Kosovom riješiti onako kako želimo, dok će vjerojatno ona druga utakmica, u Turskoj, predstavljati malo veći problem. Jasno je da će se uglavnom pitati nas, naš ritam i naš stil igre, no tamo će biti vatrena atmosfera i u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolja momčad s boljim igračima. Bit ćemo spremni na sve, a valjda ćemo imati i malo više sreće. U Hoffenheimu me dobro krenulo, nadam se da će me i zdravlje poslužiti”, dodao je.

U društvu seniorskih reprezentativaca našao se i lijevi branič Osijeka Borna Barišić.

“Predivan je osjećaj biti pozvan u reprezentaciju punu ovako velikih imena kako bih predstavljao svoju državu. Očekujem odličnu utakmicu protiv Kosova, prvo ćemo se fokusirati na taj dvoboj kako bismo pobijedili, a onda idemo u Tursku – također po bodove. Što se tiče konkurencije na lijevom boku, ja ću se pokušati nametnuti, a na izborniku je odluka tko će igrati”, kaže Barišić.

Facebook Komentari