Aleksić: Doći će i vrijeme novih izbora, a to vrijeme možda je i bliže nego što mislimo. Stranka SNAGA treba nove članove

Saborski zastupnik Snage Goran Aleksić pismom je pozvao ljude da pristupe toj stranci.

Dragi ljudi,

stranka SNAGA izrasla je iz Udruge Franak, a nadam se da sam ja osobno opravdao povjerenje onih koji su me birali i koji me podržavaju.

U Saboru su u ovome trenutku u proceduri dva bitna zakona za koje sam dobio početnu podršku 78 kolega zastupnika.

Očekujem da će oba zakona biti usuglašena, donesena i da će se njima konačno riješiti problem nezakonita poslovanja hrvatskih banaka, čime će se omogućiti smanjenje kamatnih stopa i anuiteta do 20% ubuduće u velikome broju postojećih kredita te će se omogućiti vansudsko vraćanje preplaćenih kamata na temelju kolektivne presude u slučaju franak, bez obzira na valutu kredita.

Osim toga, pokušavam djelovati i prema boljim rješenjima za ovršene i blokirane građane. Zanimaju me općenito pitanja koja su bitna za standard hrvatskih građana, i izbjegavam ideološka pitanja koja stvaraju podjele među ljudima.

Protiv sam poreza na nekretnine, ali pripremam i plan B – kompromisna rješenja za koja ću se zalagati ako referendum koji se najavljuje ne uspije, a to je svakako zabrana poreza na nekretninu u kojoj se živi te na nekretninu u kojoj se obavlja samostalna djelatnost – ako je porez neizbježan, onda on treba biti plaćan isključivo na nekorištene nekretnine.

Doći će i vrijeme novih izbora, a to vrijeme možda je i bliže nego što mislimo. Stranka SNAGA treba nove članove. Stoga pozivam i Vas da se učlanite, bez obaveze plaćanja članarine za prvu godinu članstva. Pozovite i prijatelje za koje smatrate da bi mogli u stranci SNAGA prepoznati svoj interes.

Svakako napišite svoje prijedloge u osobnoj poruci kod popunjavanja pristupnice, ako imate konkretne prijedloge i svoje vizije.

Za učlanjenje je dovoljno ispuniti i poslati online pristupnicu na linku:

https://snaga.hr/postani-clan-pristupnica/

Otvoren sam za Vaša dodatna pitanja.

Hvala što ste pročitali moju poruku.

Goran Aleksić, predsjednik Glavnog odbora SNAGE

Facebook Komentari