VIDEO Snimka koja je obišla svijet, Rooney nije htio Hajdukov dres

Nakon uzvratnog ogleda playoffa Europske lige na Poljudu između Hajduka i Evertona (1:1) kamere su uhvatile zanimljiv detalj.

Naime, strijelac jedinog Hajdukovog gola Josip Radošević želio je razmijeniti dres sa slavnim Wayneom Rooneyjem.

I zaista, Rooney mu je dao svoj dres, ali u trenutku kada je Radošević krenuo skidati vlastiti dres i dati ga suparničkom igraču, kako je uobičajena praksa, bivši as Manchester Uniteda mu se zahvalio u stilu: ‘Ne treba’.

Čini se zaista da je Rooney odbio uzeti dres Hajdukovog igrača što svakako nije lijepa gesta, bez obzira na njegovu igračku veličinu, pišu Sportske novosti.

Gol.hr ima drukčije objašnjenje

Na društvenim mrežama i dijelu engleskih medija, većinom tabloida, proširio se video trenutka u kojem Josip Radošević i Wayne Rooney razmjenjuju dresove. Na kraju je igrač Hajduka u svlačionicu otišao s dresom engleske legende, ali i svojim.

No razlog nije, kao što su to protumačili Englezi, Rooneyovo odbijanje da uzme dres mladog igrača Hajduka. Ako se samo malo bolje pogleda snimka, jasno je da je Radošević nešto zamolio Rooneyja koji je odgovorio potvrdno.

Radošević ga je zamolio da zadrži svoj dres koji Rooneyju neće previše značiti u njegovoj prebogatoj kolekciji. Igrači Hajduka dresove s ove utakmice dali su navodno za humanitarnu akciju, pa je veliki Englez potpuno logično rekao ”ok” na zadržavanje dresa domaćeg igrača, piše gol.hr.

Facebook Komentari