Počinje zaprašivanje i obračun s komarcima u Zagrebu, evo gdje i kako

Tvrtka ID 90 d.o.o. i Adria Grupa d.o.o. obavještava građane Grada Zagreba da će se 29. 8.2017 provoditi suzbijanje letećih komaraca – u vremenu od 5 do 7 sati na sljedećim područjima:

1. Područje naselja Dugave ograničeno ulicama: Savezne Republike Njemačke, Miškinina ul., ul. Sv. Mateja, ul. Kramarići, Matunova ul., Sarajevska c., Vatikanska ul.

2. Područje naselja Travno ograničeno ulicama: Sarajevska c., Ukrajinska ul., Savezne Republike Njemacke, Vatikanska ul.

Suzbijanje komaraca provodit će se sa zemlje, primjenom uređaja za hladno/toplo ULV zamagljivanje, s vozila u pokretu, a područja guste vegetacije u dvorištima dodatno će se obraditi postupkom zamagljivanja ručnim zamagljivačima.

Za suzbijanje će se koristiti insekticid propisno registriran i dopušten za tu namjenu, rješenjem Ministarstva zdravlja za primjenu u Republici Hrvatskoj.

Molimo građane da se ne zadržavaju (bez prijeke potrebe) na otvorenome u područjima provedbe u vrijeme suzbijanja. Pčelare molimo da zaštite pčele u vrijeme provedbe suzbijanja.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tijekom planiranog vremena provedbe, tretmani će se odgoditi, a o svakoj promjeni pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.

Facebook Komentari