U Twitter raspravu Glavaševića i HNS-a tko ima i kakvog predsjednika uključio se i Krešo Beljak

Iz HNS-a su odgovorili na oštru kritiku SDP-ovca Bojana Glavaševića.

Podsjetimo, Glavašević je, uključivši se u raspravu u kojoj se proziva HNS da ne čini ništa po pitanju uklanjanja HOS-ove ploče u Jasenovcu, žestoko kritizirao HNS nazivajući tu stranku hodajućim mrtvacem. “SDP ima svoje probleme, ali je i dalje najjača opozicijska stranka, i bit će jači u budućnosti. Ali HNS je hodajući mrtvac”, napisao je Glavašević na svom profilu na Twitteru. U nastavku je bivšeg SDP-ova koalicijskog partnera nazvao i strankom bez predsjednika.

Na odgovor HNS-a nije dugo čekao. “HNS će predsjednika izabrati u prosincu, a SDP će i dalje imati Bernardića”, napisali su iz HNS-a.

Glavašević je, očito, očekivao žešći odgovor, pa im je to i rekao. “To vam je najbolje što ste smislili? Vi ćete i dalje držati leđa HDZ-u, stranci s optužnicom. Beat that, losers”, odgovorio je Glavašević.

“Napravili smo više za učenike i mlade obitelji u dva mjeseca koalicije, nego što ćete vi ikad iz udobne oporbe. Za nas je diskusija završila”, poručili su iz HNS-a.

Glavašević im je sarkastično odgovorio. “Građani to prepoznaju, rejting vam raste iz mjeseca u mjesec. Za vas nije završila samo diskusija, za vas je politika završila”, napisao je.

U raspravu se uključio i HNS-ov Krešo Beljak. “Neće HNS birati predsjednika, nego će im ga birati HDZ. A Davor Bernardić i da je najgori (a nije) bolji je od najboljeg HDZ-ofca”, napisao je Beljak, prenosi N1.

Facebook Komentari